• Strada Henri Coanda nr.2 A, et 4
  • 0758070044

 

    PROTECTIA DATELOR PERSONALE

 

GENERALITATI

 

Propriettar al site-ului www.procasaalba.ro este SC PRO CASA SRL cu sediul in Mun.Alba Iulia, str. Tudor Arghezi, nr, 15, jud. Alba, inregistrata la Reg.Com. nr J01/334/99,   CUI.12117420

Utilizarea site-ului www.procasaalba.ro presupune acceptarea si exprimarea acordului expres cu privire la ,,Termenii si conditiile" prezentate mai jos. Pro Casa isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul site-ului www.procasaalba.ro precum si a ,,termenilor si conditiilor" fara o notificare in prealabil

PRO CASA asigura in permanenta  prelucrarea datelor cu caracter personal in conformitate cu legislatia in vigoare.

Prin date personale se inteleg orice informatii privind o persoana fizica ce poate fi identificata sau identificabila

Prin prelucrare date se intelege orce operatiune sau mai multe operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal

 

BAZA LEGALA

 

Conform cerintelor Regulamentului European nr.679 din 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si ale Legii nr.506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sctorul comunicatiilor electonice, PRO CASA are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le funizati despre dumneavoastra.

 

CE DATE COLECTAM

 

Datele dumneavoastra cu caracter personal care le colectam sunt urmatoarele:

  • nume,prenume, numarul de telefon, e-mail- prin formularul de trimitere oferte/cereri
  • nume, e-mail, telefon -prin formularul de contact
  • nume,e-mail-prin formularul abonare newsletter

 

SCOPUL COLECTARII

 

Scopul colectarii datelor cu caracter personal furnizate voluntar prin trimiterea unei solicitari pe site sau furnizate pe orice alta cale pusa la dispozitie prin aceasta pagina de internet il reprezinta:

 -pentru a va putea promova oferta pe care ati trimis-o prin formularul de trimitere oferte , pentru a va putea raspunde la cererea pe care pe care ati adresat-o prin formularul de trimitere cereri sau pentru a primi newsletter-ul

-pentru a va putea rasunde intrebarilor adresate prin formularul de contact

-pentru scopuri statistice ce nu implica crearea de profiluri individuale

-pentru protejarea intereselor legitime ale societatii

 

 

POLITICA DE COOKIE

 

Puteti elimina modulele cookie stocate in computerul dvs. prin setarile browserului.

In scopul de a optimiza serviciile noastre si a ne imbunatati serviciile, putem folosi serviciul Google Analytics pentru a urmari si inregistra traficul pe site. Acest serviciu nu identifica personal un utilizator, nu solicita datele personale, dar urmareste ip-ul, ce tip de terminal folositi,(desktop,laptop,mobil), ce tip de browser folositi, cat timp petreceti pe site si ce functii utilizati pe site. Utilizand site-ul sunteti de acord cu modul de utilizare de catre noi a serviciului Google Analytics in conformitate cu acesti termeni si conditii. Daca nu sunteti de acord cu modul nostru de utilizare a serviciului Google Analytics, trebuie sa configurati corespunzator  setarile browser-ului dumneavoastra.

Pentru a afla mai multe informatii despre google analytics si la ce este utilizat recomandam linkul: 

https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=ro

 

TRANSFERUL DATELOR PERSONALE

 

Prin acceptarea prezentei politici de confidentialitate privind datele personale utilizatorul declara ca este de acord ca datele sale personale sa fie introduse in baza noastra de date si isi da in mod expres si neechivoc acordul ca datele sale personale furnizate sa fie stocate, utilizate si prelucrate de catre PRO CASA si colaboratorii sai(agentii imobiliare partenere,etc)

 

PERIOADA DE TIMP CAT SUNT STOCATE SI PRELUCRATE

 

Datele cu caracter personal sunt stocate in vederea pelucrarii lor pe durata necesara atingerii scopurilor de prelucrare mentionate mai sus si in conformitate cu cerintele legii. Nu vom stoca datele dumneavoastra mai mult decat este necesar.

 

FORTA MAJORA

 

Niciuna dintre pari nu poate fi trasa la raspundere pentru neexecutarea sau executarea cu intarziere  a obligatiillor sale, daca acestea au fost cauzate de forta majora. Forta majora intervine in conditiile legii.

 

DREPTURILE DUMNEAVOASTRA

 

In legatura cu prelucrarea dateor dumneavoastra aveti urmatoarele drepturi:

-dreptul la informare-poti sti daca datele tale personale sunt procesate,ce date,scopul procesarii si de catre cine

-dreptul de acces- de a obtine o confirmare ca va prelucram datele, de a va oferi acces la datele dvs si informatii despre cum sunt prelucrate

-dreptul de rectificare,completare-de a obtine din partea noastra rectificarea sau comletarea datelor

-dreptul la stergere(de a fi uitat)-puteti cere ca in anumite conditii datele dvs. personale sa fie sterse din evidenta noastra

-dreptul la restrictionare-puteti cere restrictionarea prelucrarii in anumite conditii

-dreptul de a va opune prelucrarii-din motive legate de situatia personala aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor dvs. sau de exemplu in scop de marketing direct.

-dreptul la portabilitatea datelor-dreptul de a primi datele dvs. pe care ni le-ati furnizat intrun format adecvat care  fi citit sau pe cre il puteti transmite altui operator

-dreptul de a retrage consimtamantul-aveti drptul de va retrage acordul de prelucare a datelor dvs. personale in orice moment

 

COMUNICARI

 

Pentru intrebari sau cereri referitoare la datele dvs, cu caracter personal pe care ni le-ati furnizat, in vederea exercitarii drepturilor pe care la aveti va puteti adresa cu o cerere scrisa si trimisa la sediul societatii mun Alba Iulia,str. Tudor Arghezi,nr.15,jud.Alba la care PRO CASA va poate raspunde si in format electronic.

In cazul in care v-ati exprimat consimtamantul de abonare la newsletter va puteti dezabona prin trimiterea unui e-mail la adresa procasa_albaiulia@yahoo.com sau prin click pe link-ul de dezabonare din oricare newsletter primit de la noi.

PRO CASA depune toate eforturile in vederea asigurarii securitatii si confidentialitatii datelor furnizate de dvs.

In pofida masurilor luate pentru a proteja datele dvs.cu caracter personal va atragem atentia ca transmiterea datelor prin internet nu este complet sigura si nici un program de securizare a datelor nu poate fi perfect. PRO CASA nu este responsabila pentru vulnerabilitati ale unor sisteme pe care nu le poate controla. Nu raspundem pentru inregistrarea eronata a datelor de catre soft.

 

SOLUTIONAREA CONFLICTELOR

 

Orice conflict aparut intre PRO CASA si utilizatori va fi rezolvat pe cale amiabila. In czul in care nu este posibli prima cale este medierea in conditiile legii si daca nu se rezolva se apeleaza la instantele competente.

Aveti dreptul de a depune plangare la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal in situatia in care PRO CASA v-a incalcat vreun drept in baza prevederilor legale in vigoare.

BAZA LEGALĂ

Conform cerințelor Regulamentului nr.679 din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, SNRE are obligația de a administra în condiții de siguranța și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră.

 

CE DATE COLECTĂM

Datele dumneavoastră cu caracter personal care le colectăm sunt următoarele:

  • nume, prenume, numărul de telefon, e-mail – prin formularul de trimitere oferte/cereri
  • nume, email – prin formularul de contact

 

SCOPUL COLECTĂRII

 

Scopul colectării datelor cu caracter personal furnizate voluntar prin trimiterea unei solicitari pe site sau furnizate pe orice alta cale pusa sa dispozitie prin această pagină de internet îl reprezintă:

  1. efectuarea demersurilor inaintea incheierii unui contract, la solicitarea dumneavoastra si ulterior in vederea executarii obligatiilor contractuale;
  2. pentru a va putea raspunde intrebarilor adresate prin formularul de contact;
  3. pentru protejarea intereselor legitime ale societatii;
  4. pentru scopuri statistice ce nu implica crearea de profiluri individuale

 Google Analytics

1. În ideea de a optimiza serviciile noastre si a ne imbunatati serviciile, putem folosi serviciul Google Analytics pentru a urmari si inregistra traficul pe site. Acest serviciu nu identifica personal un utilizator, nu solicita datele personale, dar urmarest ip-ul, ce tip de terminal folositi (desktop,laptop, mobil), ce tip de browser folositi, cat timp petreceti pe site si ce functii utlizati pe site. Utillizand site-ul sunteti de acord cu modul de utilizare de catre noi a serviciului google analytics, in conformitate cu aceasta termeni si conditii. Daca nu sunteti de acord cu modul nostru de utilizare a serviciului google analytics, trebuie sa configurati corespunzator setarile browser-ului dumneavoastra.